2541552228 - 6939895149 info@oikoumeni.gr

Φόρμα Παραγγελίας Έργου

Αγαπημένοι μου φίλοι, η Ακαδημία και το Μουσείο Παιδικής Τέχνης  σας ευχαριστεί για τις υπέροχες συμμετοχές σας .

Δάσκαλοι και μαθητές αλλά και γονείς που αγαπήσατε  και στηρίζετε το εμπνευσμένο έργο που κάνουμε όλα τα μέλη  που ανήκουμε  σε αυτή την φωλιά του πολιτισμού και της παιδικής ψυχής , είναι ένα έργο που καταγράφει το μέλλον της ανθρωπότητας.

Προσπαθούμε με πολύ αγάπη  και εθελοντική προσφορά  να κρατήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο την διοργάνωση του  θεσμού  της Παγκόσμιας Biennale Παιδικής Τέχνης.  Στηρίξετε το έργο μας  για να συνεχίσουμε.

Ένα πολύ αξιόλογο μέλος μας, η κ. Μανταλένα Μελισσουργάκη  Βόσνιακ καλλιτέχνης εκπαιδευτικός και γραφίστρια, προκειμένου να βοηθήσει  το έργο της Ακαδημίας εργάστηκε για την δημιουργία   του καταλόγου της  8ης Biennale  σε CD, σε ψηφιακή  μορφή,  όπου υπάρχει μια επιλεγμένη συλλογή έργων  σε εικόνες  με κινούμενα  σχέδια και όλα τα αρχεία με τα βραβεία των παιδιών από την Ελλάδα και τις χώρες που συμμετείχαν.

Κόστος καταλόγου CD      10 €
Παραγγελία αντιγράφου  50 €
Σύνολο                                 60 €

Συμπληρώσετε στην  παρκάτω φόρμα τα στοιχεία σας ή στείλτε τα στοιχεία σας στο mail litamavrogeni@gmail.com
Θα πρέπει επίσης να καταθέσετε το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και να στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης στο email litamavrogeni@gmail.com.

Αρ. ΙΒΑΝ λογαριασμού:  GR7001107770000077760212041

Συμπληρώστε με κεφαλαία γράμματα, το   Όνομα του παιδιού ποιο βραβείο πήρε και τον κωδικό του που είναι στη  Λίστα των βραβείων στο www.oikoumeni.gr

Φόρμα-Παραγγελίας